Izvor: Beta, 03.Sep.2010, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na terenu Ivanovićeva i Zimonjić

BEOGRAD, 3. septembra 2010. (Beta) - Srpska teniserka Ana Ivanović igraće u petak uveče u Njujorku protiv Francuskinje Viržini Razano meč trećeg kola Otvorenog prvenstva SAD, dok Nenada Zimonjića očekuju dva nastupa, u muškom i mešovitom dublu.

Duel Ivanovićeve i Razano je treći po redu na terenu "Luis Armstrong", a prvi meč počinje u 17 sati po srednjeevropskom vremenu.

Nenad Zimonjić i Kanadjanin Danijel Nestor igraće protiv Argentinca Maksima Gonzalesa i Španca Santijaga Venture meč drugog kola muškog dubla.

Srpski i kanadski teniser postavljeni su za druge nosioce na turniru, a meč počinje u 17 sati po srednjeevropskom vremenu na terenu broj četiri. Od dužine tog meča zavisi i kada će Zimonjić izaći na teren u mešovitom dublu, u kojem mu je partnerka Slovenka Katarina Srebotnik.


Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanovićeva i Zimonjić na terenima US opena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2010

NJUJORK -..Srpska teniserka Ana Ivanović igraće večeras u Njujorku protiv Francuskinje Viržini Razano meč trećeg kola Otvorenog prvenstva SAD, dok Nenada Zimonjića očekuju dva nastupa, u muškom i mešovitom dublu...Duel Ivanovićeve i Razano je treći po redu na terenu "Luis Armstrong", a prvi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

US Open: Ana i Nenad večeras na terenu

Izvor: Sportal.rs, 03.Sep.2010

Srpska teniserka Ana Ivanović igraće večeras u Njujorku protiv Francuskinje Viržini Razano meč trećeg kola Otvorenog prvenstva SAD, dok Nenada Zimonjića očekuju dva nastupa, u muškom i mešovitom dublu.

Nastavak na Sportal.rs...

US Open: Preokret Zimonjića i Nestora

Izvor: Sportal.rs, 03.Sep.2010

Nenad Zimonjić i Danijel Nestor preokrenuli su rezultat protiv Maksima Gonzalesa i Santijaga Venture i plasirali se u treće kolo US Opena u dublu - 2:1, po setovima 6:7, 6:3, 6:1).

Nastavak na Sportal.rs...

ANA IVANOVIĆ UBEDLJIVO DO ČETVRTOG KOLA JU-ES OPENA

Izvor: Kurir, 04.Sep.2010, 02:02

BEOGRAD - Ana Ivanović ubedljivo je u petak uveče u Njujorku pobedila nekada 16, a sada 157. igračicu sveta Viržin Razano iz Francuske sa 2:0 (7:5, 6:0) u trećem kolu Otvorenog prvenstva SAD. Plasman u četvrto kolo takmičenja u Njujorku 40. teniserki sveta ja najveći uspeh na grend slem turnirima...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.