Ana u sjajnom naletu, za tili čas do četvrtfinala Toronta

Izvor: Blic, 14.Avg.2015, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana u sjajnom naletu, za tili čas do četvrtfinala Toronta

Ana Ivanović je nastavila sa uspesima na teniskom turniru u Torontu, pobedivši posle 69 minuta igre Polonu Hercog u osmini finala sa 6:2, 6:3.

Naša teniserka je isprva imala manjih poteškoća, jer je u prvom gemu morala da spase brejk šansu, a u trećem to nije uspela, no čim je igračica iz Slovenije, inače 71. na svetu, povela sa tih 2:1, usledio je veliki nalet Ivanovićeve.

Sa pet uzastopno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osvojenih gemova Ana je osvojila prvu deonicu, da bi potom brejkovima za 3:1 i 5:3 u drugom setu - ovu priču uspešno privela kraju.

Njena suparnica u četvrtfinalu biće Švajcarkinja Belinda Benčić, kojia je sa 6:1, 1:6, 7:6(3) eliminisala Nemicu Sabinu Lisicki.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana lako do četvrtfinala

Izvor: B92, 14.Avg.2015

Ana Ivanović plasirala se u četvrtfinale Rodžers kupa u Torontu, pošto je pobedila Polonu Hercog iz Slovenije sa 6:2, 6:3...Polona je bolje počela meč, rano je napravila brejk agresivnom igrom, ali od tada je srpska teniserka diktirala ritam sa osnovne linije i dobila je prvi set za 37 minuta...U...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.