Ana izgubila od Šarapove i ostala bez finala

Izvor: Vesti-online.com, 11.Maj.2013, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana izgubila od Šarapove i ostala bez finala

Srpska teniserka Ana Ivanović nije uspela da se plasira u finale Masters turnira u Madridu, pošto je poražena od Ruskinje Marije Šarapove sa 2:0, po setovima 6:4, 6:3.

Ponovo zaustavljena od Marije Šarapove - Ana Ivanović

 

 

Ruskinja je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prva stigla do brejka u prvom setu, kada je pri rezultatu 2:2 realizovala prvu brejk loptu. Već u sledećem gemu Ana je vratila egal, ali zatim ponovo izgubila svoj servis. Ruskinja je potom dobro servirala u naredna dva gema za 6:4.

Ivanovićeva je brejkom otvorila drugi set i povela sa 2:0, ali je ponovo na svoj servis propustila šansu da potvrdi brejk. Šarapova je vrlo brzo izjednačila na 2:2, a potom u sedmom gemu stigla do novog brejka za 4:3.

 

Taj gem pokazao se ključnim, jer se Ana praktično predala u naredna dva gema, što je Šarapova znala da iskoristi za konačnih 6:3, posle 76 minuta igre.

 

Najbolja ruska teniserka tako je ostvarila jubilarnu 500. pobedu u karijeri, a za titulu WTA turnira u Madridu će se boriti protiv Serene Vilijams, koja je u drugom polufinalu savladala Italijanku Saru Erani sa 2:0, po setovima 7:5, 6:2.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ana porazom od Šarapove ostala bez finala

Izvor: Vesti-online.com, 11.Maj.2013

Srpska teniserka Ana Ivanović nije uspela da se plasira u finale Masters turnira u Madridu, pošto je poražena od Ruskinje Marije Šarapove sa 2:0, po setovima 6:4, 6:3...Ponovo zaustavljena od Marije Šarapove - Ana Ivanović.. ..Ruskinja je prva stigla do brejka u prvom setu, kada je pri rezultatu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.