Ana do drugog kola za 47 minuta

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Okt.2010, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana do drugog kola za 47 minuta

Srpska teniserka Ana Ivanović  je prvi meč na  VTA  turniru u Luksenburgu završila za manje od sat vremena, pošto je savladala Šveđanku Johanu Larson sa 2:0,po setovima 6:3 i 6:0.
Bivša teniserka sveta, koja je na turniru u Luksenburgu četvrti nosilac, ubedljivo je dobila prvi set protiv 65. igračice sveta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Iako je Larsonova poznata po dobrom servisu, Ana je držala 67 odsto prvog servisa. Drugi set je bio još lakši, o kojem vreme trajanja od 20 minuta dosta govori.
U drugom kolu Ivanovićeva će igrati protiv španjolke Aranče Pare Santonje koja je u prvoj rundi dobila Rominu Oprandi iz Italije sa 2:0 (7:5, 6:3).
Ukoliko nastavi ovim tempom, Anu čekaju kvalifikacije na Komonvelt Benk turniru u Baliju.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Tenis

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ana u pobedničkoj seriji

Izvor: RTS, 20.Okt.2010

Drugi reket Srbije Ana Ivanović ubedljivo je pobedila 65. igračicu sveta Johanu Larson iz Švedske sa 2:0 (6:3, 6:0) u prvom kolu turnira u Luksemburgu. ..Ivanovićeva, koja je u Luksemburgu postavljena za 4. nosioca, nije imala većih problema sa 22-godišnjom protivnicom koja zauzima 64. mesto na...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.