Ana, Novak i Janko sutra ujutro na terenu

Izvor: Studio B, 20.Jan.2012, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana, Novak i Janko sutra ujutro na terenu

Troje srpskih predstavnika u singlu na Australijan openu sutra rano ujutro po našem vremenu boriće se za plasman u osminu finala.

Prva će na teren Ana Ivanović, čiji je meč trećeg kola sa Amerikankom Vanjom King postavljen kao drugi na "Hajsens areni" i trebalo bi da počne oko tri sata ujutro po našem vremenu.

Duel Novaka Đokovića i Francuza Nikolasa Maua, postavljen je kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << treći na centralnoj "Rod Lejver areni", posle dva ženska singla (Kirilenko - Kvitova i Šarapova - Kerber) i najverovatnije će početi oko četiri sata ujutro.

Još jedan srpsko-francuski obračun, između Janka Tipsarevića i Rišara Gaskea zakazan je kao treći meč na "Margaret Kort areni" i početak se očekuje između tri i četiri sata.

Pre Tipsarevića i Gaskea na teren će legendarni dublovi, Francuzi Anri Lekont i Gi Forže protiv Australijanaca Darena Kejhila i Ričarda Fromberga, a zatim dve Ruskinje Vera Zvonareva i Katarina Makarova.

Sutra će na teren i Jelena Janković, koja će na startu mešovitog dubla u paru sa Australijancem Bernardom Tomićem igrati protiv domaćeg miksa Barti/Mičel. Taj meč trebalo bi da počne oko pet sati ujutro.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.