Ana: Nije gotovo dok nije gotovo

Izvor: B92, 18.Feb.2014, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana: Nije gotovo dok nije gotovo

Srpska teniserka Ana Ivanović se posle velike drame plasirala u drugo kolo turnira u Dubaiju, pobedom nad Angelikom Kerber u tri seta.

Ivanovićeva je do trijumfa stigla u taj-brejku trećeg seta, iako je u 11. gemu imala čak tri set lopte i priliku da mirno privede meč kraju.

"Nikad nije gotovo dok se ne završi. Bio je ovo strašan meč, srećna sam što sam prošla dalje. Posle prvog seta trener me je smirio i pomogao da u drugom setu prikažem svoju pravu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igru", navela je Ivanovićeva.

U drugom kolu će se 12. teniserka sveta sastati sa Venus Vilijams, sa kojom se nedavno sastala u finalu turnira u Oklendu.

"Ovde nema odmora, idemo dalje, sa Venus sam imala veoma težak meč u Oklendu, verovatno će tako biti i sada. Veoma mi znači podrška navijača, zahvalna sam svima i ponavljam, oduševljena što sam prošla dalje“, zaključila je Ivanovićeva.

Ana je prvi set izgubila rezultatom 6:3, drugi je istovetnim rezultatom rešila u svoju korist, dok je u taj-brejku trećeg seta bilo 8:6 za srpsku teniserku, 12. na WTA listi.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.