Ana: Ne žalim što sam se povukla tako rano

Izvor: B92, 25.Feb.2024, 00:21

Ana: Ne žalim što sam se povukla tako rano

Ana Ivanović, šampionka Rolan Garosa iz 2008. godine, kaže da ne žali zbog ranog povlačenja.

Ivanovićeva, koja je tokom karijere bila neko vreme i na prvom mestu svetske liste, povukla se 2016. godine iz profesionalnog tenisa.

Posle toga se posvetila suprugu Bastijanu Švajnštajgeru i deci, a nedavno je na X mreži odgovarala na pitanja pratilaca.

Tako su je pitali i da li i dalje misli da je odluka o povlačenju u 29-godini bila dobra.

" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mislim da je u to vreme bila prava odluka. Sada imam prelepu porodicu i povremeno igram tenis, naravno", poručila je Ivanovićeva.

Na pitanje koja je bila njena najbolja godina na WTA Turu, nije imala dilemu.

"Verovatno je to bila 2008. Međutim, dopadala mi se i 2014. Bila je drugačija od 2008. Osećala sam se zrelijom i opuštenijom na terenu", odgovorila je Ana.

Kaže da joj je forhend bio omiljeni udarac, a na pitanje šta odvaja dobrog od sjajnog igrača imala je kratak odgovor.

"Mislim da je to mentalna snaga, ali i disciplina, istrajnost i talenat koji veliki talenti imaju više nego drugi", zaključila je srpska teniserka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.