ANA OD OČAJA DO SJAJA I NAZAD: Serena prejaka, Ivanovićeva bez finala Rima

Izvor: Kurir, 17.Maj.2014, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA OD OČAJA DO SJAJA I NAZAD: Serena prejaka, Ivanovićeva bez finala Rima

Amerikanka slavila u tri seta 1:6, 6:3, 1:6

RIM - Srpska teniserka Ana Ivanović, poražena je od Serene Vilijams u polufinalu WTA turnira u Rimu, u meču, koji je igran u tri seta 1:6, 6:3, 1:6, tako da nije uspela da se plasira u četvrto ovosezonsko finale.

Ana je slabo odigrala prvi set, u kom je osvojila samo jedan gem, ali je u drugom delu bila odlična. napravila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je dva brejka uzastopno povela sa 4:0 i potom set rutinski privela kraju sa 6:3. Kada se verovalo da može do finala, Ana je ponovo stala i u trećem setu uzela samo gem.

Serena Vilijams neće u finalu igrati protiv srpske teniserke, pošto je u drugom polufinalu Jelena Janković poražena od Italijanke Sare Erani.

Ljubitelji tenisa u našoj zemlji imaće razloga da i u nedelju gledaju tenis, pošto je  Novak Đoković u polufinalu savladao Miloša Raonića.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Serena se revanširala Ani

Izvor: B92, 17.Maj.2014

Srpska teniserka Ana Ivanović izgubila je od Serene Vilijams sa 6:1, 3:6, 6:1 u polufinalu turnira u Rimu...Amerikanka je bila superiorna u prvom i trećem setu, Ana je uspela da se vrati u drugom, ali je Serena furioznom igrom na početku odlučujućeg seta uspela da izbegne dramu...Tako se Serena...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.