Za Anđelinu četiri vile u Sarajevu!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Okt.2010, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Anđelinu četiri vile u Sarajevu!

Početkom novembra holivudska diva Anđelina Žoli sa filmskom ekipom seli se u Sarajevo, gde se finalizuju sve pripreme oko njenog dolaska. Glumici i njenoj višečlanoj porodici biće ponuđene četiri vile, od kojih će ona izabrati jednu.

Anđelina dobila četiri vile

“Iako su nas problemi oko dozvole malo pomeli, mi smo nastavili sa pripremama bez većih problema i sad sve normalno idi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Stižemo da spremimo sve pred Anđelinin dolazak početkom novembra. Tačan datum zavisi od toga kako bude teklo snimanje u Mađarskoj. Ja ću se u toku naredne nedelje sastati sa Anđelinom kada ćemo joj predložiti i varijante za njen smeštaj u Bosni”- rekao je za Blic Edin Šarkić, producent filma.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.