Pogledajte golu Anđelinu (VIDEO)

Izvor: S media, 16.Dec.2010, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte golu Anđelinu (VIDEO)

Anđelina Žoli se nikada nije libila da se razgoliti ispred filmske kamere za neke od svojih uloga, ali je retka prilika kada dopušta da se vide i njene tetovaže. Međutim, sada imamo priliku da vidimo baš sve.

U filmu “Wanted” publika može da vidi sve izbliza i da se uveri da Andželina i dalje ima telo koje ju je proslavilo kao Laru Kroft.

Inače, Andželina vitku figuru održava svakodnevno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << vežbajući jogu, kao i uz specijalnu dijetu.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

var params = { allowScriptAccess: "always" }; var atts = { id: "myytplayer" }; swfobject.embedSWF("xttp://www.youtube.com/v/A7mDi7Jlwac&feature=player_embedded?hl=en&fs=1&rel=0&enablejsapi=1&playerapiid=ytplayerA7mDi7Jlwac&feature=player_embedded", "ytplayerA7mDi7Jlwac&feature=player_embedded", "500", "325", "8", null, null, params, atts);

Bred Pit grejao golišavu Anđu!

Anđelina je ku*va i rasturačica brakova! (VIDEO)

Anđelina Žoli ima perverzan smisao za humor

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.