Pronađeni prvi stihovi Ejmi Vajnhaus

Izvor: Blic, 29.Dec.2010, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeni prvi stihovi Ejmi Vajnhaus

Problematična pevačica Ejmi Vajnhaus svoje prve stihove je napisala još u srednjoj školi, a sada su pronađeni među smećem u istočnom Londonu.

Pre devet godina kada je imala tek 18, Ejmi kao da je predvidela svoju vezu s lošim muškarcima, i to u svojim pemsma.

"Previše je seksualnih napetosti, tako ću se uvući u onu malu crnu mini-suknju u utorak. Gledaću ga kako me želi, a mislim da ću >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obući i štikle. Ne, zapravo ostaću u patikama i naterati ga da mi pomogne da napišem pesmu”, napisala je Ejmi u pesmi koja je prona]ena me]u sme'em.

Ona je između ostalog pisala i o privlačnosti prema dečku imena pod imenom Feliks, a svoje pesme je zapisivala po udžbenicima engleskog jezika.
Pogledaj vesti o: Amy Winehouse

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prvi stihovi Ejmi Vajnhaus !

Izvor: S media, 29.Dec.2010

Problematična pevačica Ejmi Vajnhaus svoje prve stihove je napisala još u srednjoj školi, a sada su pronađeni među smećem u istočnom Londonu...Pre devet godina kada je imala tek 18, Ejmi Vajnhaus kao da je predvidela svoju vezu s lošim muškarcima, i to u svojim pemsma...-Previše je seksualnih...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.