Ejmi se zaljubila u konobara

Izvor: Blic, 11.Jan.2011, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ejmi se zaljubila u konobara

Soul diva Ejmi Vajnhaus, koja se nakon pauze posvetila svojoj muzičkoj karijeri, prema pisanju stranih medija ima novog dečka Paul, inače konobara iz Engleske.

Pevačica čiji fanovi već duže vreme nestrpljivo očekuju njen novi album izgleda da ima sreće kad je u pitanju ljubavni život.

Nakon što je raskinula sa redateljem Regom Trevisom prošle godine, Ejmi je pronašla novog dečka Paula tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svog boravka u Rio de Ženeiru.

- Odlično se provodi u glavnom gradu karnevala. Svim svojim prijateljima kod kuće govori kako se u Paula Skantorpea zaljubila na prvi pogled. Ne odvajaju se ni na trenutak, a Ejmi ne sklanja osmeh sa lica - otkrio je izvor blizak pevačici.

Ejmi još uvek radi na novom albumu i zauzeta je nastupima u okviru svoje povratničke turneje u Brazilu na kojoj će zaraditi pet miliona dolara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.