Ejmi Vajnhaus pronađena mrtva

Izvor: Blic, 23.Jul.2011, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ejmi Vajnhaus pronađena mrtva

Pevačica Ejmi Vajnhaus (27) pronađena je mrtva u svom stanu u severnom delu Londona oko 16 časova, javili su svetski mediji. Još se ne zna kako je soul diva umrla.

19:43 - Ejmin otac u avionu za Njujork

"Dejli mejl" javlja da još nije poznato da li Ejmin otac Mič zna za smrt ćerke jer je trenutno u avionu za Njujork gde je trebalo da učestvuje na džez festivalu. Ovu informaciju je potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i "Skaj njuz".

Nemanja Subota, 23. 07. 2011. 19:35

Neregistrovan Korisnik

Zalosno:(((( Pocivaj u miru, predivna Ejmi!!!

renatoghelfi

Subota, 23. 07. 2011. 19:36

Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain e Amy Winehouse. #27club

19:29 - Smrtonosan koktel alkohola i droge?

Portparol londonske policije saopštio je da je neimenovana ženska osoba pozvala policijsku stanicu oko 16 časova policiju i zatražila pomoć.

Ubrzo potom poslata je medicinska ekipa u pevačicin stan, ali već je bilo kasno, tako da su mogli samo da je proglase mrtvom.

"Uzrok smrti još nije poznat”, naveo je on.

List "Sandej mirror” navodi, pozivajući se na dobro obavešten izvor, da je Ejmi najverovatnije uzela smrtonosnu dozu alkohola i droge.

18:41 - Soul diva umrla u Londonu

Podsetimo, poslednji koncert koji je poznata pevačica održala bio je u Beogradu.

Koncert Ejmi Vajnhaus je, posle kraće neizvesnosti, počeo oko 23 sata na Kalemegdanu i završio se u rasulu posle nešto više od jednog sata, tokom kojeg britanska pevačica - koja je, izgleda, bila pod uticajem alkohola - jedva da je i zapevala.

Ejmi je u zelenocrnoj haljini izašla na binu, spotakla se i delovala je pripito. Bilo je naznaka da će početi pesmom "Just friend", ali nikako nije uspevala da počne, već je pričala sa bendom. S njom su na sceni bila dva prateća vokala i devetoro muzičara.

Posle bezuspešnih pokušaja da nešto otpeva, Ejmi Vajnhaus je pala, zatim napustila scenu na nekih desetak minuta, a onda se vratila i sela pored benda.

Mobi, koji je nastupao odmah posle nje rekao je tada:

"Ne poznajem Ejmi Vajnhaus, ali se iskreno nadam da neko ko joj je blizak može da interveniše i nađe joj pomoć. Ovo je stvarno tužno", napisao je Mobi na "tviteru" pre nego što je izašao na scenu nakon katastrofalnog nastupa kontroverzne pevačice.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.