Ejmi Vajnhaus otkazala evropsku turneju

Izvor: Politika, 21.Jun.2011, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ejmi Vajnhaus otkazala evropsku turneju

LONDON – Portparol britanske pevačice Ejmi Vajnhaus saopštio je da je ona otkazala ostatak koncerata planiranih u okviru letnje evropske turneje, posle skandaloznog nastupa u Srbiji.

Kris Gudman je rekao da se Ejmi Vajnhaus „odustaje od svih planiranih nastupa”.

Njen koncert u subotu, u Beogradu, trebalo je da bude prvi na turneji, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << je ona izviždana zbog toga što je jedva uspevala da stoji na nogama, nije mogla da pusti glas, zaboravljala je tekstove sopstvenih pesama, i delovala je kao da je pod uticajem psihoaktivnih supstanci.

U nedelju je saopšteno da je ona otkazala koncerte planirane ove sedmice u Istanbulu i Atini, a sada su otkazani i ostali nastupi od kojih je poslednji bio najavljen za 15. avgust u Bukureštu.

Nedelju dana pred beogradski koncert izašla je iz centra za detoksikaciju.

Beta

objavljeno: 21/06/2011

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

EJMI OTKAZALA EVROPSKU TURNEJU

Izvor: Kurir, 21.Jun.2011

LONDON - Portparol britanske pevačice Ejmi Vajnhaus saopštio je danas da je ona otkazala ostatak koncerata planiranih u okviru letnje evropske turneje, posle skandaloznog nastupa u Srbiji...Kris Gudman je rekao da se Ejmi Vajnhaus "odustaje od svih planiranih nastupa". Njen koncert u subotu, u Beogradu,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.