Ejmi Vajnhaus 18. juna u Beogradu!

Izvor: Poznati.info, 02.Mar.2011, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ejmi Vajnhaus 18. juna u Beogradu!


Problematična britanska pevačica Ejmi Vajnhaus je najavila koncert 18. juna na beogradskoj tvrđavi.
Koncertna agencija 'Avalon' je saopštila da će nakon duže pauze Ejmi nastupiti upravo u Beogradu, a nastup poznate pevačice je najavljen kao jedini u ovom delu Evrope, pa se očekuje dolazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << brojnih fanova iz okolnih zemalja.
Ejmi je poznata po svom fantastičnom vokalu, ali i velikim problemima u privatnom životu. Više puta se borila sa zavisnošću od droge i alkohola, udala se za podjednako problematičnog Blejka Fildera-Sivila, od kog se ubrzo i razvela, a on završio u zatvoru. Hapšena je i zbog ometanja javnog reda i mira, posedovanja droge i fizičkog napada.
Pevačica je nakon veoma turbulentnog perioda i nekoliko odlazaka u bolnicu otišla na karipsko ostrvo Sent Lusija, gde se nekoliko meseci posvetila oporavku i radu na novim pesmama. Krajem 2010. vratila se živim nastupima, i održala koncerte u Moskvi, Brazilu, Dubaiju... Pored nastupa u Beogradu, za ovo leto je zakazala samo još tri svirke - u Atini, Bilbau i italijanskom gradu Luka.
Izvor: Mondo
Slične, interesantne teme: Koncert Lepe Brene na Marakani 10. juna Ceca ne želi da peva u Hrvatskoj Milan Stanković: Uskoro očekujte moj povratak

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.