EJMI VAJNHAUS SE UBILA ZBOG BIVŠEG DEČKA

Izvor: Kurir, 25.Jul.2011, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EJMI VAJNHAUS SE UBILA ZBOG BIVŠEG DEČKA

Predoziranje zbog nesrećne ljubavi? Pop diva Ejmi Vajnhaus, koju je mrtvu u stanu u subotu pronašla kućna pomoćnica, viđena je u petak uveče, negde posle 22.30, kako od dilera kupuje opijatsku bombu, piše engleski Pipl.

Predoziranje zbog nesrećne ljubavi?

Pop diva Ejmi Vajnhaus, koju je mrtvu u stanu u subotu pronašla kućna >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pomoćnica, viđena je u petak uveče, negde posle 22.30, kako od dilera kupuje opijatsku bombu, piše engleski Pipl. U pitanju je koktel heroina, kokaina, ekstazija i ketamina. Spekuliše se da je ova mešavina dovela do smrti pevačice, te da ju je ona uzela zbog neuzvraćene ljubavi.

Dnevni list Dejli mejl nadovezuje se pričom da je za ovakav kraj delimično odgovoran i Ejmin bivši dečko Redž Travis. Posle njihovog raskida početkom jula Vajnhausova je zapala u tešku depresiju. Ona ga je nedavno zaprosila, a on je odbio da joj postane muž, da bi nedugo potom prekinuo svaki kontakt s njom, pošto je video da Ejmi ne može da se odupre alkoholu i drogi. Ipak, u subotu je, dok su iznosili njeno telo, viđen utučen i slomljen ispred pevačicine kuće.

Engleska policija za danas je zakazala obdukciju tela i odmah će, kako su najavili, objaviti rezultate.

Ketamin uspavljuje konje

Ketamin je anestetik koji se upotrebljava u veterini. Poznatiji je kao sredstvo za uspavljivanje konja i drugih većih životinja prilikom vršenja hirurških zahvata. Kao narkotik koristi se u kombinaciji sa kokainom. Time se dobija mešavina poznata kao CK1, koja izaziva pospanost, gubitak pamćenja, halucinacije, poremećaj vida i sluha, gubitak osećaja za vreme, letargiju, mučninu, povišenje krvnog pritiska, brži rad srca, gubitak koordinacije, epileptični napad i usporen govor.

Muž Blejk Filder nasleđuje svu imovinu

Po britanskom zakonu, Blejk Filder, bivši muž preminule Ejmi Vajnhaus, ima pravo na svu njenu imovinu. To se može promeniti samo ako se nađe Ejmin testament ili ukoliko su njih dvoje posle razvoda potpisali sporazum kojim se Blejk odriče Ejmine imovine. Koliko je zasad poznato, nema naznaka da postoji testament ili sporazum o odricanju, a bogatstvo tragično preminule pevačice iznosi između sedam i 25 miliona evra.

Majka Dženis: Uopšte nisam iznenađena

Pevačicina majka Dženis okupljenim novinarima ispred kuće pokojne pevačice rekla je da je bilo samo pitanje vremena kad će njena ćerka umreti.

- Izgledala je veoma loše. Nije me iznenadilo to što je umrla tako naglo - rekla je Dženis Vajnhaus, dodajući da joj je drago što su petak provele zajedno i što ju je Ejmi na odlasku poljubila u obraz i rekla da je voli.

- Uvek ću se sećati njenih poslednjih reči - kazala je potresena majka.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.