Izvor: Nezavisne Novine, 02.Sep.2016, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivancov za "Nezavisne": Vjerujem da će prevladati razum

SARAJEVO - Ambasador Rusije u BiH Petar Ivancov izrazio je nadu da će kod bh. političara prevladati razum kako bi se smirila zategnuta situacija, ali još jednom ponovio da se ne može očekivati da samo Republika Srpska pravi ustupke, već da to moraju raditi političari na svim stranama.

"Vjerujem da će prevladati razum i da će se stvari smiriti, ali to se može desiti samo ako političari na svim stranama budu djelovali razumno", poručio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ambasador Rusije u BiH.

Upitan da li bi svi trebalo da naprave korak unazad, Ivancov je odgovorio da to ne bi bila loša ideja.

"Ali ne može se samo očekivati od Republike Srpske da učini korak nazad. Taj korak nazad treba da učine svi", rekao je on u intervjuu za "Nezavisne novine" koji mozete pročitati u izdanju za vikend.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Ivancov: Svi treba da naprave jedan korak unazad

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Sep.2016, 10:20

Vjerujem da će prevladati razum i da će se stvari smiriti, ali to se može desiti samo ako političari na svim stranama budu djelovali razumno, poručio je Petar Ivancov, ambasador Rusije u BiH...Upitan da li bi svi trebalo da naprave korak unazad, Ivancov je odgovorio da to ne bi bila loša ideja..."Ali...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.