Brnabić predala ruskom ambasadoru stenogram intervjua!

Izvor: BKTV News, 06.Jul.2017, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić predala ruskom ambasadoru stenogram intervjua!

Premijerka Ana Brnabić predala je ruskom ambasadoru u Beogradu stenogram intervjua za američku agenciju Blumberg, kaže Marija Zaharova.

Kako prenosi Tas, Zaharova je rekla da se ruski ambasador u Beogradu sastao sa srpskom premijerkom kako bi "utvrdili šta je tačno rekla".

Brnabić: Ako baš moramo da biramo...; Dačić: >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Suština je da ne menjamo i ne biramo!

"Srpska premijerka je kazala da su njene reči pogrešno protumačene od strane američke novinske agencije i predala kompletan transkript njenog intervjua agenciji Blumberg, koji nije sadržao reči koje joj se pripisuju. Mi sudimo na osnovu tih objašnjenja", rekla je Zaharova.

Blumberg je preneo da je Brnabićeva rekla da će se Srbija, ako bude primorana da bira između bližih veza s Rusijom i članstva u Evropskoj uniji, opredeliti za ovu drugu.

Rusija je veoma važan partner Srbije, istakla je danas Ana Brnabić, predsednika Vlade Srbije u razgovoru s Aleksandrom Čepurinom, ambasadoro, Ruske Federacije u Srbiji.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.