Na Voždovcu udario mladića autom i pobego, ubrzo uhapšen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2022, 21:55

Na Voždovcu udario mladića autom i pobego, ubrzo uhapšen

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom uhapsili su B.R. (1979) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

B.R. se sumnjiči da je danas u Darvinovoj ulici na Voždovcu, upravljao vozilom "alfa romeo", kojim je udario >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << muškarca (20) koji je prelazio kolovoz van pešačkog prelaza i naneo mu teške telesne povrede opasne po život.

Nakon toga je pobegao, ali ga je policija ubrzo pronašla i uhapsila. Osumnjičeni je odbio alkotestiranje, a po nalogu tužioca izvađena mu je krv na analizu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštio je MUP.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen vozač koji je teško povredio mladića na Voždovcu pa pobegao

Izvor: Radio 021, 09.Jul.2022

Policija je u Beogradu uhapsila B.R. (43) koji se sumnjiči da je danas u Darvinovoj ulici na Voždovcu vozio "alfa romeo" kojim je udario mladića (20) koji je prelazio ulicu van pešačkog prelaza.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.