Zaplenjeno 11 kilograma skanka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Okt.2014, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 11 kilograma skanka

U toku pretresa na više lokacija na području opštine Aleksinac, niška policija je u organizovanoj akciji na suzbijanju krijumčarenja narkotika, oduzela više od 11 kilograma biljne materije za koju se osnovano sumnja da je opojna droga ''skank'', saopštio je danas MUP.

Po ovlašćenju višeg javnog tužioca u Nišu, policija je, kako se navodi u saopštenju, izvršila pretres četiri porodične kuće na teritoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Aleksinca u kojima je oduzela više od pola kilograma suve marihuane, namenjene daljoj uličnoj prodaji.

"Takođe, po ovlašćenju višeg javnog tužioca u Nišu, policija je u ataru sela Prćilovica i na području Aleksinca pronašla i oduzela oko 11 kilograma marihuane, u sirovom stanju", navedeno je u saopštenju.

Protiv četiri osobe biće podnete krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksinac: Zaplenjeno 11 kg skanka

Izvor: B92, 13.Okt.2014

Na više lokacija u opštini Aleksinac niška policija je pronašla više od 11 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga ''skank''...Po ovlašćenju višeg javnog tužioca u Nišu, policija je, kako se navodi u saopštenju, izvršila pretres četiri porodične kuće na teritoriji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.