Prikupljanje potpisa za promenu ustava Srbije

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Nov.2016, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prikupljanje potpisa za promenu ustava Srbije

Udruženje kraljevine Srbije i poodbor u Aleksincu počeli su sa prikupljanjem potpisa za promenu ustava Srbije.

Skupljane potpisa kod gradske fontane trajaće do 27 novembra, u vremenu od 9 do 19 časova. Cilj ove akcije je da se prikupljanjem određeni broj potpisa kako bi se omogućilo raspisivanje referenduma da li će Srbija ponovo biti monarhistički uređena država.

Monarhija je, inače, silom ukinuta, ali članovi ove organizacije žele da je vrate >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << legalnim putem.

Po rečima Dragana Pavlovića, predsednika ovdašnjeg odbora odziv građana je više nego očekivan:

- Ljudima je preko glave nemoralnih političara, koji samo rotiraju svoje funkcije i uživaju u trošku napaćenog naroda Srbije. Već prvog dana možemo zaključiti da u njih više niko nema poverenja i da su Srpski narod doveli do ivice propasti - kaže gospodina Pavlović za naš portal.

Aleksinačke vesti
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.