Izvor: S media, 19.Dec.2011, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo biciklista, drugi teško povređen

Jedan biciklista je poginuo, a drugi je teško povređen u dve odvojene saobraćajne nesreće tokom vikenda, saopštila je danas Policijska uprava u Nišu.

Dvoje povređenih u dva udesa

"Lada" ubila tri člana porodice (VIDEO)

Babušnica: Auto pregazio osmogodišnju devojčicu

Na putu Aleksinac-Glogovica putničko vozilo "reno", kojim je upravljala Violeta T.(38) iz Glogovice, oborilo je biciklistu Blagoja A.(71) iz >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Aleksinačkog Bujmira, koji je na licu mesta poginuo, navela je niška policija.

Uzrok nesreće je, kako saopštava policija, neprilagođena brzina kretanja putničkog vozila.

U drugom slučaju, teške telesne povrede zadobio je biciklista Dragan M.(40) iz Trupala kod Niša, kada ga je vozilo oborilo u ulici Severna zaobilaznica. Vozač je pobegao s lica mesta, pa policija traga za počiniocem, navode u niškoj Policijskoj upravi.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.