Niš-ekspres se seli na novu lokaciju

Izvor: Akter, 02.Okt.2015, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš-ekspres se seli na novu lokaciju

Niš-eskpres, jedno od najvećih preduzeća na jugu Srbije sa 1.700 zaposlenih biće u ponedeljak, 5. oktobra preseljen iz šireg centra Niša u nov poslovni centar koji se nalazi na ulazu u grad, pored starog puta ka Aleksincu, rekla je agenciji Beta direktor sektora za komunikacije i marketing u ovoj firmi Dragana Nikolić

"Preseljenje na novu lokaciju za grad će značiti značajno rasterećenje saobraćaja i unapređenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << životne sredine jer Niš-eskpres raspolaže sa više od 300 autobusa", istakla je Dragana Nikolić.

Ona je podsetila da se preseljenjem Niš-eskpresa, zemljište površine blizu deset hektara na potezu između Ulice Blagoja Parovića i Bulevara Nemanjića oslobađa za izgradnju drugih sadržaja.

Nov poslovni centar Niš-eskpresa izgrađen je u proteklih godinu dana i prostire se na preko 37.000 kvadrata.

Na staroj lokaciji u Ulici Blagoja Parovića ovo preduzeće radilo je pune 44 godine.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

„Niš-ekspres“ od ponedeljka na novoj lokaciji

Izvor: juGmedia, 03.Okt.2015, 12:16

NIŠ – „Niš-eskpres“, jedno od najvećih preduzeća na jugu Srbije sa 1.700 zaposlenih biće u ponedeljak preseljeno iz šireg centra Niša u nov poslovni centar koji se nalazi na ulazu u grad, na starom putu ka Aleksincu, izjavila je direktor sektora za komunikacije i marketing u ovoj firmi Dragana...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.