Neša i Peca Galija bez struje u Aleksincu

Izvor: BalkanRock.com, 11.Apr.2018, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neša i Peca Galija bez struje u Aleksincu

Vokali legendarne Galije, Nenad i Predrag Milosavljević, održaće unplugged koncert u Aleksincu u četvrtak 19. aprila.

Koncert, u organizaciji aleksinačkog Centra za kulturu i umetnost, biće održan u pozorišnoj sali aleksinačkog Doma kulture sa početkom od 20 časova. Braća Milosavljević će na njemu izvesti najveće hitove legendarnog niškog sastava čiji su njih dvojica ključni članovi već četrdeset jednu godinu.

Karte >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << se mogu nabaviti na blagajni aleksinačkog Doma kulture. Njihova cena u pretprodaji iznosi 400 dinara, a od 17. aprila cena će iznositi 600 dinara.


Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Neša i Peca Galija bez struje u Aleksincu

Izvor: Aleksinac.net, 11.Apr.2018

Vokali legendarne Galije, Nenad i Predrag Milosavljević, održaće unplugged koncert u Aleksincu u četvrtak 19. aprila...Vokali legendarne Galije, Nenad i Predrag Milosavljević, održaće unplugged koncert u Aleksincu u četvrtak 19. aprila...Koncert, u organizaciji aleksinačkog Centra za kulturu...

Nastavak na Aleksinac.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.