Izvor: Večernje novosti, 04.Sep.2013, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksinac: Ubio komšiju iz lovačke puške

Niška policija privela je Radoslava P. (65) iz sela Krušje zbog sumnje da je pucao iz lovačke puške iz svog pomoćnog objekta na Dejana V. (42), koji je preminuo od zadobijene rane na putu za bolnicu, saopšteno je iz Policijske uprave u Nišu. Dejan V. se nalazio u svom dvorištu, a osumnjičeni je na njega pucao iz lovačke puške, navode iz policije i dodaju da se sve dogodilo u utorak oko 11.40 časova. Osumnjičeni Radoslav P. je odmah pronađen, priveden je i određena mu je mera zadržavanja od 48 sati, a posle isteka te mere biće priveden istražnom sudiji zbog saslušanja.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN: Iz lovačke puške ubio komšiju

Izvor: Kurir, 04.Sep.2013

Dejan V. se nalazio u svom dvorištu, a osumnjičeni je na njega pucao iz lovačke puške, navode iz policije i dodaju da se sve dogodilo juče oko 11.40 časova..NIŠ - Niška policija privela je Radoslava P.(65) iz sela Krušje zbog sumnje da je pucao iz lovačke puške iz svog pomoćnog objekta na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.