Revija brendova okuplja poznate u Promenadi

Izvor: Luftika.rs, 09.Okt.2019, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Revija brendova okuplja poznate u Promenadi

Revija modnih brendova, poseban dan posvećen najprestižnijim brendovima u sklopu internacionalnog festivala mode i umetnosti, Serbia Fashion Week-a, biće održana 12. oktobra na velikoj terasi šoping centra Promenada u Novom Sadu.
Serbia Fashion Week predstavlja najveću modnu manifestaciju na našim prostorima i beleži najekspanzivniji rast posetilaca i učesnika u Evropi, dok je Revija modnih brendova jedna od najvećih novina na ovogodišnjem festivalu i takođe jedini dan koji je otvoren >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << za javnost i besplatan za sve posetioce.
Pored koncerta Aleksandre Radović, naše poznate pop pevačice, koja će tokom nastupa izvesti neke od najpoznatijih numera iz svoje bogate diskografije, ovom događaju će takođe prisustvovati i Eymeric Francois, Bojan Perić, Dragana Mićalović, Aleksandar Radojičić, Viktor Savić, Dunja Jovanić, Kristina Bekvalac, koja će biti i u ulozi stiliste brenda Diesel i mnoge druge poznate ličnosti iz sveta mode, filma i muzike .
Tokom tri bloka revija koje počinju u 19 časova, prodefilovaće više od 80 manekena obučenih u najnovije i aktuelne modele prestižnih brendova.

Za stajling modela na Reviji modnih brendova biće zadužen Eymeric Francois, poznati pariski modni dizajner, oficijelni član federacije Visoke mode Francuske.
Pored svog rada u sferi visoke mode, Eymeric je takođe umetnički direktor Sajma mode u Parizu, Sajma mode u Berlinu, predavač na Pariskoj Akademiji Dizajna i potpredsednik Serbia Fashion Week-a.
Novosađani donirali skoro dve tone garderobe u humanitarne svrhe tokom prve dve nedelje rada Empty Shop-a

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Revija modnih brendova u subotu u "Promenadi" u okviru Serbia Fashion Week-a

Izvor: Radio 021, 09.Okt.2019

Revija modnih brendova Serbia Fashion Week-a održaće se u subotu, 12. oktobra, na velikoj terasi šoping centra "Promenada"...Revija modnih brendova jedna od najvećih novina na ovogodišnjem Serbia Fashion Week-u i takođe jedini dan koji je otvoren za javnost i besplatan za sve posetioce...Osim koncerta...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.