Mirna je novi Prvi glas Srbije

Izvor: Mondo, 21.Jan.2013, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirna je novi Prvi glas Srbije

Žiri je između Nevene Božović i Mirne Radulović "prelomio" u korist Mirne.

Od samog početka druge sezone šoua Prvi glas Srbije bila je među favoritima i na kraju uspela da se domogne laskave titule i nagrade u vrednosti od 100.000 evra.

Put do pobede nije bio ni malo lak. Iako je nekoliko puta bila pred izbacivanjem Aleksandra Radović, Vlado Georgijev i Saša Milošević Mare su smatrali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da je "za nijansu" bila bolja od svojih protivnika i na kraju su, nakon što je publika najmanje glasova dala Sari Jovanović, iz finalnog duela za pobednika proglasili Mirnu.

U superfinalnoj emisiji tri devojke su "ukrstile" glasove i nastojale da budu svoje jer je žiri tražio “posebnog kandidata koji se po svom pevačkom talentu izdvaja od oko 5.000 prijavljenih a, iako su i sve tri finalistkinje posebne, na vrhu ima mesta samo za jednu.

Sara, Nevena i Mirna kažu da su dobre prijateljice i da se raduju pobedi svojih “suparnica” isto kao svojoj.

Uskoro opširnije...

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mirna Radulović: Nisam očekivala pobedu

Izvor: Story, 21.Jan.2013

U velikom superfinalu Mirna Radulović izvojevala je pobedu i osvojila titulu Prvi glas Srbije...Mirna Radulović, foto: TV Prva

Nastavak na Story...

Mirna je novi Prvi glas Srbije

Izvor: Poznati.info, 21.Jan.2013

Žiri je između Nevene Božović i Mirne Radulović “prelomio” u korist Mirne...Od samog početka druge sezone šoua Prvi glas Srbije bila je među favoritima i na kraju uspela da se domogne laskave titule i nagrade u vrednosti od 100.000 evra...Put do pobede nije bio ni malo lak. Iako je nekoliko...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.