KILIBARDA DOBACIVALA NA KONCERTU ALEKSANDRE RADOVIC A OVAKO JE REGOVALA PEVACICA

Izvor: medio.rs, 17.Maj.2017, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KILIBARDA DOBACIVALA NA KONCERTU ALEKSANDRE RADOVIC A OVAKO JE REGOVALA PEVACICA

Pop zvezda Aleksandra Radović održala je večeras koncert pred prepunom dvoranom centra "Sava" na kojem je prisustvovalo veliki broj pevačicinih fanova, kolega i prijatelja.

Aleksandra je na koncertu zapevala pesme sa novog albuma "Carstvo", ali jedna od njenih prijateljica je poželela da čuje njenu stariju pesmu koja joj je veoma draga.

- Kaže meni jedna moja dobra drugarica: "Hoćeš >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << li pevati moju omiljenu pesmu?". Ja cutim. Kaže ona: "Zašto ćutis?", a ja kažem da je neću pevati... ali ipak hoću - rekla je Aleksandra kroz smeh.

Čuli su se taktovi gitare koji su svirali u ritmu pesme "Brod budala", a zatim se pevačica obratila voditeljki Mariji Kilibardi.

- Ja ne znam reči. Hoćeš li ti, Kilbarda? - rekla je pevačica, a supruga košarkaša Vladimira Radmanovića je počela da peva iz publike, "Ne igram se više ponosa i časti...".

Pored toga što je oduševila sve svojim glasovnim sposobnostima, Aleksandra je iznenadila publiku i stajlingom. Pevačica je zablistala u čipkastom kombinezonu.

Od poznatih ličnosti Aleksandru su, pored Marije, podržali Irina Vukotić, Nevena Božović, Boško Jakovljević, Tamara Paunović, Dragan Šutanovac i drugi.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.