Da li je glasanje u Prvom glasu bilo fer?

Izvor: Poznati.info, 22.Jan.2013, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je glasanje u Prvom glasu bilo fer?

Internet se “zapalio” od komentara na račun odluke produkcije da poslednju reč da žiriju. Šta vi mislite?

Mirna Radulović pobedila je u drugoj sezoni Prvog glasa Srbije, ostavivši iza sebe Nevenu Božović i Saru Jovanović. U superfinalu su tri neosporno kvalitetne finalistkinje dale sve od sebe, a publika je slala SMS glasove za svoje favorite.

Ovu sezonu obeležile su “čarke” između žirija i publike. Vlado Georgiev, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Aleksandra Radović i Saša Milošević Mare u nekoliko navrata su javno pozivali publiku da ne glasa za kandidata koji joj je najsimpatičniji iz ko zna kog razloga, već za najbolji glas i nastup. Čak su, kako je takmičenje odmicalo, rezignirano davali svoj sud o odlukama publike, i govorili koga bi oni izbacili ili ostavili.

U finalu druge sezone publiku je dočekao obrt. Za razliku od prve sezone, kada je publika samostalno odlučila o pobedi Davora Jovanovića, u ovoj sezoni finalnu reč imao je žiri, što je mnoge iznenadilo.

Internet zajednica, verna publika i SMS glasači bili su razočarani činjenicom da se njihovo navijanje, podrška i glasovi, koji se, naravno, plaćaju, stavljeni u drugi plan. Aleksandra, Vlado i Mare odabrali su Mirnu u finalnom duelu protiv Nevene.

Dvoje članova žirija na Twitteru je poručilo “hejterima” da su sve tri učesnice bile sjajne, i da je za njima sjajna sezona na koju su ponosni. Vlado je čestitao svima i poručio “hejterima” da provere poštu, dok je Aleksandra napisala da je srećna, da su sve tri devojke bile super, i da joj je drago što je gotovo. A dok je trajalo, nisu propustili da pomenu da bi više voleli da su u konačnom okršaju videli i Zoju i Sašku.

Da li je glasanje bilo fer?

(MONDO)

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.