Konuzin priredio oproštajni prijem

Izvor: BKTV News, 14.Sep.2012, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konuzin priredio oproštajni prijem

Ambasador Ruske federacije u Beogradu Aleksandar Konuzin priredio je oproštajni prijem, kome je prisustvovao i predsednik Srbije Tomislav Nikolić.
Svečanosti su prisustvovale ugledne ličnosti iz političkog i javnog života Srbije, predstavnici verskih zajednica i diplomatskog kora.
Gordana Karić, generalni sekretar i Danijela Karić Martać su u ime Pokreta SNAGA SRBIJE-BK članova i simpatizera kao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i svoje lično ime ambasadoru izrazili zahvalnost na velikom doprinosu saradnje Srbije i Rusije.
Opraštajući se, teška srca, kako je naveo, od Srbije i srpskog naroda, Konuzin je izjavio da na njega veliki utisak ostavlja energija koju nova vlada ulaže u razvoj srpsko ruske saradnje.



Tweet
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije,   Tomislav Nikolić

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Obeležen Dan nezavisnosti Meksika

Izvor: Politika, 15.Sep.2012, 15:36

Dan nezavisnosti Meksika svečano je obeležen u hotelu „Hajat”. Mercedes F. Ruiz, ambasadorka Meksika u Beogradu priredila je prijem za zvanice iz političkog, javnog, kulturnog i crkvenog života zemlje. Svečanosti je prisustvovao Tomislav Nikolić, predsednik Srbije, kao i predstavnici diplomatskog...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.