Uhapšen osumnjičeni za pucnjavu na Adi Huji

Izvor: Mondo, 02.Jan.2019, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za pucnjavu na Adi Huji

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su A. R. (1995) zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija

Osunjičeni  je, juče oko 7 časova ujutru ispred jednog restorana na Adi Huji, hicem iz pištolja teško ranio dvadesetsedmogodišnjeg muškarca.

Tom prilikom, kako se sumnja, lakše je povređena i dvadesetjednogodišnja devojka koja je bila u društvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ranjenog mladića. Nakon ovog događaja osumnjičeni A. R. naterao je ranjenu devojku da uđe sa njim u automobil i potom su se udaljili u nepoznatom pravcu.

Juče popodne on je, kako se sumnja, ranjenu devojku izbacio iz vozila na Čukaričkoj padini, a ona je potom prevezena u Urgentni centar, gde su joj konstatovane lakše povrede.

Osumnjičenom A. R. određeno je zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

U pucnjavi na Adi Huji ranjena i devojka
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN NAPADAČ S ADE HUJE Pucao mladiću u glavu, a devojku oteo

Izvor: Blic, 02.Jan.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Aleksandra R. (24) zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju tako što je, juče oko 7 časova ujutru ispred jednog restorana na Adi Huji, hicem iz pištolja teško ranio dvadesetsedmogodišnjeg muškarca.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.