Izvor: N1 televizija, 12.Jun.2017, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uginule ribe očišćene sa Ade, kažu da je voda na "visokom nivou"

I ove godine u jednom delu Savskog jezera pojavila se uginula riba. U JP Ada Ciganlija kažu da su u pitanju cverglani, koji se nekoliko puta tokom sezone previše namnože, što je i razlog uginuća. "Te ribe su uklonjene iz jezera, tako da nemaju razloga sugrađani za brigu. Mogu da se kupaju sa početkom sezone 26 juna", kažu iz ovog javnog preduzeća.

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Sezona na Adi kasni, kupanje na sopstvenu odgovornost

Izvor: N1 televizija, 12.Jun.2017

Sezona kupanja na Adi Ciganliji ovog leta počinje dve nedelje kasnije nego što je to uobičajeno, zbog sportskih takmičenja na Savskom jezeru. Ipak građani su već počeli da dolaze na "beogradsko more", a u jednom delu jezera pojavila se uginula riba. U JP Ada Ciganlija kažu da razloga za brigu...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.