U požaru na Adi Huji povređen vatrogasac

Izvor: N1 televizija, 11.Avg.2017, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U požaru na Adi Huji povređen vatrogasac

U “Fabrici hartije Beograd“ na Adi Huji oko 11 časova došlo je do požara na deponiji kartona, saopšteno je iz MUP-a Srbije. Požar je loalizovan oko 17 sati. U požaru je povređen vatrogasac star oko 35 godina.

Povređeni vatrogasac nema opekotina, već ga je udario topli vazduh prilikom gašenja požara, naveli su u Hitnoj pomoći. Kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova, vatrogasac, koji je dehidrirao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << tokom gašenja požara, nakon primljene infuzije zadržan je radi daljeg posmatranjana Urgentnom centru.

Požar koji je izbio oko 11 časova na Adi Huji je lokalizovan, a na njegovom gašenju angažovano je 35 vatrogasaca – spasilaca sa 12 vozila.

Na gašenju požara angažovano je 35 vatrogasaca – spasilaca sa dvanaest vozila, navode  iz MUP-a i dodaju da će uzroci požara biti naknadno utvrđeni.

Zbog učestalih požara u "Fabrici kartona Beograd“ doneta je odluka da se ona privremeno zatvori, kako bi se sprovela istraga, a postoje indicije da je današnji požar podmetnut, rekao je načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić.

Podsetimo, u požaru koji je 19. jula izbio u istoj fabrici povređeno je šest vatrogasaca i dvoje radnika "Kartonke".

Vatrogasac Milan Rmuš, koji je bio povređen prilikom gašenja tog požara, preminuo je 31. jula na Vojnomedicinskoj akademiji.

Na VMA je preminuo i jedan povređeni radnik firme "Avala star".

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova podneli su 7. avgusta krivičnu prijavu protiv četiri osobe zbog nestručnog gašenja tog požara.

Izvor: N1info

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PONOVO GORI FABRIKA KARTONA: Požar na Adi Huji

Izvor: Kurir, 11.Avg.2017

Novi požar se rasplamsao u istom postrojenju

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.