Treća „Beogradska regata održana od Makiša do Ade Ciganlije

Izvor: Studio B, 14.Avg.2011, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treća „Beogradska regata" održana od Makiša do Ade Ciganlije

Predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić prisustvovao je danas tradicionalnoj „Beogradskoj regati", koja je pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Beograda održana na Savi, od Makiša do Ade Ciganlije.

U regati koju je organizovao Rafting klub „Alfa tim" učestvovalo je oko 1.000 građana u više od 70 plovila, a 40 plovila nadmetalo se za pehare.

- Grad je podržao ovu manifestaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << da bi afirmisao turističku ponudu Beograda, koji leži na dve reke, a te potencijale nije do kraja iskoristio. Mogućnosti su ogromne, ne samo za turizam i turističku privredu - kada naš grad svojim urbanističkim rešenjima siđe na reke, poboljšaće se i kvalitet života Beograđana. Upravo zbog toga ćemo i ubuduće pomagati sve sportske i turističke događaje na reci, a naročito nautički sport - rekao je Antić.

Treća „Beogradska regata" startovala je Makišu, a cilj je bio na kupalištu Ade Ciganlije. Manifestacija je imala i svoj sportsko-rekreativni deo, u sklopu koga su organizovani trka „head to head" i turnir odbojke na pesku. Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uručio je pehare najuspešnijim takmičarima.

Održavanje treće „Beogradske regate" podržali su gradski Sekretarijat za saobraćaj i Sekretarijat za sport i omladinu, Javno komunalno preduzeće „Beogradski vodovod i kanalizacija", Javno vodoprivredno preduzeće „Beogradvode" i Javno preduzeće „Ada Ciganlija".

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.