Tragedija u Kolumbiji: Urušio se most, poginulo 10 radnika (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 16.Jan.2018, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Kolumbiji: Urušio se most, poginulo 10 radnika (VIDEO)

Deset radnika poginulo je ada se urušio most koji su gradili kod glavnog grada Bogote, saopštili su kolumbijski zvaničnici. 

Eksplozija u restoranu u Belgiji! Zgrada se srušila, strahuje se da su mnogi zarobljeni u ruševinama! (FOTO, VIDEO)

Predstavnici civilne odbrane su naveli da se nesreća dogodila juče i da je most građen na 95 kilometara od Bogote. Devet radnika je poginulo na licu mesta, a deseti >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je preminuo u bolnici. Još uvek nije utvrđeno koliko je radnika bilo kod mosta u vreme nesreće, kao i da li je neko nestao, preneo je AP.

Žestoki oružani okršaji u Tripoliju! Najmanje 11 mrtvih, aerodrom zatvoren, pucnjava na sve strane! (FOTO, VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U rušenju mosta u Kolumbiji poginulo deset osoba

Izvor: Blic, 16.Jan.2018

Kolumbijski zvaničnici saopštili su da je 10 radnika poginulo kada se urušio most koji su gradili kod glavnog grada Bogote...Most u mestu Čirahara, na granici provincija Kundinamarka i Meta, trebalo je da bude deo autoputa koji povezuje prestonicu Bogotu i grad Viljavisensio i još nije zvanično...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.