Stravičan udes kod Sajma! Povređeni majka i dete

Izvor: Mondo, 18.Maj.2015, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravičan udes kod Sajma! Povređeni majka i dete

Kod Beogradskog sajma danas je došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj je automobil iz pravca Ade ka gradu probio ogradu, ušao u kontra smer i naleteo na autobus broj 92 koji je bio na stanici i prevrnuo se, pišu mediji.

Sajam, večeras... pic.twitter.com/y25wlFL8NY

— dr Dejan (@deki060) May 18, 2015

MUP je saopštio Tanjugu da su u sudaru putničkog automobila i autobusa povređene dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << osobe, jedno dete i starija žena.

Vozilo hitne pomoći prevezlo je dva putnika iz autobusa sa lakšim kontuzionim povredama.

Kako je rečeno Tanjugu u Urgentnom centru, u pitanju je dete koje je odvezeno u bolnicu u Tiršovoj i starija ženska osoba, koja je prevezena u Urgentni centar.

Beogradski mediji pišu da je na stanici u vreme sudara bio prisutan veliki broj ljudi.

Pojedini mediji navode da je vozač pobegao sa lica mesta, dok drugi navode da je odvezen u bolnicu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Stravičan udes kod Sajma: Povređeni majka i dete

Izvor: Vesti-online.com, 18.Maj.2015

U sudaru putničkog automobila i autobusa u Bulevaru Vojvode Mišića u Beogradu povređene su dve osobe, jedno dete i starija žena, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije...Nesreća se dogodila oko 20 sati, kod autobuskog stajališta kod Sajma u pravcu ka Banovom Brdu, a vozilo hitne pomoći prevezlo je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.