Srbija sa pet posada na Svetskom kupu na Adi Ciganliji

Izvor: Studio B, 30.Apr.2012, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija sa pet posada na Svetskom kupu na Adi Ciganliji

Na veslačkom Svetskom kupu na Adi Ciganliji Srbiju će predstavljati pet posada - četverac bez kormilara, dvojac bez kormilara, dubl skul i dva ženska skifa, odlučio je selektor reprezentacije Nebojša Ilić.

Svetski kup održaće se od 3. do 6. maja.

U četvercu bez kormilara veslaće: Radoje Đerić, Nikola Stojić, Goran Jagar, Milan Vuković, u dvojcu bez kormilara Jovan Popović, Nenad Beđik, u dubl skulu Miloš Vasić, Marko Marjanović i u skifovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Iva Obradović i Ivana Filipović.

Žreb je u četvrtak, 3. maja, kvalifikacije u petak, a repesaži, polufinala i finala u subotu i nedelju.

Na Svetskom kupu na Adi Ciganliji očekuje se da će učestvovati oko 1.500 posada iz celog sveta, među kojima će biti mnogo veslača koji su obezbedili plasman na Olimpijskim igrama u Londonu.

Reprezentacija Srbije uoči Svetskog kupa priprema se na Srebrnom jezeru.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.