Spektakl na reci: 30 čamaca na raftingu na Savi

Izvor: Press, 16.Avg.2010, 05:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakl na reci: 30 čamaca na raftingu na Savi

Druga beogradska regata na Savi održana je juče na Adi Ciganliji, a u manifestaciji je učestvovalo 30 čamaca. Na regati su mogli da učestvuju svi koji su bili zainteresovani, a dobar deo čamaca obezbedio je organizator, Rafting klub „Alfa"
Iako trka nije bila takmičarskog karaktera, „ljuto" nadmetanje počelo je oko 10 sati. Dobro raspoloženi veslači su bez većih problema prešli stazu dugu 6,5 kilometara, od Makiša do >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Ade Ciganlije. Najbolji su bili veslači čamca tima VIR iz Pančeva, koji su za svega tri sata prešli stazu.
Članovi pobedničkog tima nisu krili radost i otkrili su „tajnu" uspeha - dobar miks muško-ženske posade. Naime, ekipu je činilo šest muškaraca i jedna devojka, što je, prema njihovim rečima, odlična kombinacija.
Da spektakl nije bio samo na vodi, posvedočili su brojni građani koji su uživali na kopnu gledajući veselu kolonu na jezeru.
- Zaista uživam danas na ovoj tropskoj temperaturi. Sedim u hladovini i posmatram ovaj nesvakidašnji spektakl. Drago mi je da se mladi okreću sportu, a ne samo izlascima. Lepa je ova slika koju danas šalje Beograd, trebalo bi afirmisati i ovakve stvari, a ne samo pričati o tome kako je pretučen negde neki stranac - savetuje penzionerka koja svakodnevno posećuje Adu Ciganliju.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.