Sednica grada danas o otpisu kamata i poreskom dugu

Izvor: Blic, 28.Dec.2012, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sednica grada danas o otpisu kamata i poreskom dugu

Skupština grada Beograda danas će razmatrati Predlog odluke o uslovnom otpisu kamata i mirovanju poreskog duga po osnovu određenih izvornih javnih prihoda grada Beograda.

Jedan od najvećih poreskih dužnika u gradu je, između ostalih, i GSP "Beograd" koji Centru za velike poreske obveznike duguje više od 1,4 milijarde dinara zbog neisplaćenih poreza i doprinosa na zarade tokom 2010. godine.

Na dnevnom redu sednice su i predlozi planova detaljne regulacije na delu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ade Huje na opštinama Stari grad i Palilula, kao i za područje između kompleksa Pravno-birotehničke škole "Dimitrije Davidović" i ulica Petra Kočića, Trogirske i Tošinog bunara u Zemunu.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

GSP: Dug za doprinose je iz 2010, ostale obaveze izmirujemo

Izvor: Politika, 28.Dec.2012

BEOGRAD – Gradsko saobraćajno preduzeće (GSP) Beograd saopštilo je danas da ima neplaćeni dug za poreze i doprinose iz 2010. od 1,5 milijardi dinara i da ostale obaveze izmiruje, ali sa zakašnjenjem...U GSP-u agenciji Beta je rečeno da će dug iz 2010. godine biti rešen u dogovoru sa Gradom...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.