Sa ukrajinske barže ukrali tone đubriva

Izvor: Press, 15.Jan.2013, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa ukrajinske barže ukrali tone đubriva

Policija još nije utvrdila koliko je tačno đubriva ukradeno. Posada ukrajinskog broda "Farkom" prijavila je 11. januara Policijskoj upravi u Smederevu da je jedna od barži usidrenih na Dunavu kod smederevske tvrđave obijena i da je sa nje ukradena veća količina veštačkog đubriva, u džakovima od po 50 kilograma, vlasništvo ruske firme "Kujbišev azot".
Deo ukradene robe počinioci su sakrili na smederevskoj adi, a pet tona >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << đubriva su utovarili u kamion i za 250.000 dinara prodali vlasniku jedne poljoprivredne apoteke u okolini Smederevske Palanke, koji je deo odmah prodao u okolini Mladenovca, saopštila je danas policija.
Policijski službenici su na tim lokacijama našli i oduzeli 12,5 tona đubriva. U akciji je uhapšen jedan član grupe, dok policija nastavlja potragu za Zvezdanom T. (37) i Dejanom R. (35), koji su u bekstvu. Policijska uprava u Smederevu zamolila je građane da se jave ako imaju neke informacije o kretanju osumnjičenih.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.