S Vidikovca do Tošinog bunara za desetak minuta, kreće tender

Izvor: B92, 09.Mar.2019, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S Vidikovca do Tošinog bunara za desetak minuta, kreće tender

Biće raspisan tender za drugu fazu rekonstrukcije Bulevara patrijarha Pavla, najavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

On je istakao da je to najveća investicija kada je pitanju putna infrastruktura u opštini Rakovica.

To je ulica koja treba da omogući da se normalno siđe sa Mosta na Adi kada se ide prema Rakovici i Vidikovcu, a vrednost tog posla je 1,3 milijarde dinara, rekao je Vesić novinarima prilikom obilaska radova na asfaltiranju dela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vukasovićeve ulice.

"Pošto završavamo izmeštanje korita Topčiderske reke, dobili smo dovoljno prostora da možemo da radimo Bulevar patrijarha Pavla koji će biti proširen, odnosno umesto dve imaće četiri saobraćajne trake i dve trake za tramvaj. Radićemo ga od Ulice Pere Velimirovića do Košutnjaka i u toj fazi ćemo početi da radimo silazak sa Mosta na Adi”, rekao je Vesić.

Dodao je da je ovo jedan od najznačajnijih projekata kada je u pitanju saobraćajna infrastruktura zato što će to, istakao je, omogućiti građanima Rakovice i Vidikovca da za desetak minuta stignu do Tošinog bunara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.