Roštiljijada sa više od 1.000 učesnika sutra na Adi

Izvor: Blic, 08.Maj.2014, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Roštiljijada" sa više od 1.000 učesnika sutra na Adi

Više od 90 ekipa, sa oko 500 učesnika, prijavilo se za takmičenje u pripremanju roštilja u subotu od 10 do 19 sati na piknik terenu na Adi Ciganliji u okviru 5. “Čukaričke ferijalne roštiljijade”.

Njihovo umeće ocenjivaće žiri sa poznatim kulinarom Milovanom Mićom Stojanovićem, počasni član Asocijacije šefova kuvara Srbije, a za najbolje su pripremljene i nagrade.

Organizatori iz Ferijalnog saveza najavljuju, u okviru manifestacije pod sloganom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << “Ćumurom s humorom”, i Međunarodni festival folklora „Zaigraj - zapevaj“, na kojoj će 12 ansambala iz različitih zemalja predstaviti izvorno narodno stvaralaštvo svojih sredina.

Uporedo će biti organizovano i takmičenje na sportsko-rekreativnom Festivalu tradicionalnih igara, u saradnji sa studentima Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje (hodanje na štulama i u džakovima, bacanje kamena s ramena, nadvlačenje konopca...)

Istovremeno biće organizovani i turniri u malom fudbalu, basketu i odbojci, a prijavljeno 35 ekipa sa 250 takmičara.

Posetioci će moći od 15 do 18 sati da uživaju i u koncertima pop i rok bendova (“No limits Bend”, “Rockfelleri” i “Plutonia”) i muzici didžejeva.

U saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi biće organizovana akcija dobrovoljnog davanja krvi, a sa Institutom za javno zdravlje „Milan Jovanović Batut“ lekari će davati savete o rekreaciji.

Nakon “Roštiljijade”, biće organizovano i skupljanje limenki za reciklažu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Roštiljijada" sa više od 1.000 učesnika u subotu na Adi

Izvor: Blic, 08.Maj.2014

Više od 90 ekipa, sa oko 500 učesnika, prijavilo se za takmičenje u pripremanju roštilja u subotu od 10 do 19 sati na piknik terenu na Adi Ciganliji u okviru 5. “Čukaričke ferijalne roštiljijade”. ..Njihovo umeće ocenjivaće žiri sa poznatim kulinarom Milovanom Mićom Stojanovićem, počasni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.