Izvor: Domino Magazin, 01.Jul.2019, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Red Bull Flugtag održan je na Adi Ciganliji

Pred više od 50 hiljada gledalaca šampionsku titulu odbranila je ekipa Flyin' Figuar Space Edition The post Red Bull Flugtag održan je na Adi Ciganliji appeared first on Domino magazin.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Red Bull Flugtag održan je na Adi Ciganliji pred više od 50 hiljada gledalaca, a šampionsku titulu odbranila je ekipa Flyin' Figuar Space Edition iz Novog Sada!

Izvor: Blic, 01.Jul.2019

Konačno održavanje Red Bull Flugtaga u Beogradu je zagolicalo interesovanje i takmičarsku groznicu za 33 ekipe, koliko se nadmetalo za titulu najboljeg i najluđeg tima na Adi Ciganliji sa čuvene Red Bull Flugtag piste visoke šest metara, a priznanje najboljeg dobila je ekipa Flyin' Figuar Space...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.