Radovi  u Ulici Jurija Gagarina do ponedeljka

Izvor: Blic, 24.Sep.2011, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi u Ulici Jurija Gagarina do ponedeljka

Jedna traka u delu Ulice Jurija Gagarina biće naizmenično zatvarana za saobraćaj zbog radova, do ponedeljka u 6 sati ujutro, najavljeno je iz Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

Tokom noći, do 6 sati ujutro, biće obustavljan saobraćaj u delu od raskrsnice sa Ulicom Proleterske solidarnosti do Bulevara Milutina Milankovića, u smeru ka mostu „Gazela”, dok će tokom dana, do 21 sat, biti obustavljen saobraćaj ka „Blokovima”. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

- Radovi su uslovljeni postavlanjem skela i oplata za izgradnju Rampe broj 6, koja silazi sa novog mosta preko Ade - naveo je predstavnik za medije direkcije Nenad Bajić i dodao da će u navedenom periodu biti ograničeno i kretanje vozila čija visina prelazi 3, 80 metara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.