Pronađeno telo dečaka koji je nestao na Adi Huji

Izvor: B92, 18.Jun.2016, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo dečaka koji je nestao na Adi Huji

Beograd -- Dete staro desetak godina nestalo je oko 15 sati na Adi Huji, dok je policiji prijavljen nestanak još jednog deteta - starog 12 godina, ali na Adi Ciganliji.

Ronioci su pronašli telo dečaka koji je nestao kod Ade Huje, javljaju "Novosti".

N1 piše da se dečak sa drugarima kupao na mestu koje nije predviđeno za kupače, kada je prema tvrdnjama očevidaca, samo nestao.

"Novosti" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navode da je njegov drug potom skočio za njim, ali je i njega voda odnela. Onda su u Dunav skočila dvojica muškaraca koji su uspeli da spasu druga koji je skočio za dečakom koji je prvi upao u vodu.

Na Adi Huji se nalaze ekipe Hitne pomoći i policija, kao i ronioci iz Žandarmerije.

Osim toga, na Adi Ciganliji je iz vode izvučeno telo jednog starijeg muškarca.

Obdukcija će utvrditi da li je čovek preminuo prirodnom smrću ili se utopio, rečeno je u policiji.

Podsećamo, ronilački tim Žandarmerije je iz reke Vučjanke pronašao je u subotu i izvukao telo dečaka od 15 godina iz okoline Vučja čiji je nestanak policiji u Leskovcu prijavljen u petak.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dete se utopilo na Adi Huji, drugo nestalo na Adi Ciganliji

Izvor: Radio 021, 18.Jun.2016

Dete staro oko deset godina utopilo se oko 15 sati na Adi Huji u Beogradu, potvrđeno je u Hitnoj pomoći...U Hitnoj pomoći su rekli da je njima posle 16 časova iz policije prijavljeno da je dete upalo u vodu na Adi Huji, ali da ga nisu našli i da policija i dalje traga za detetom...Iz MUP Srbije...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.