Položen kamen temeljac za izgradnju Wellnes centra u Adi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2020, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Položen kamen temeljac za izgradnju "Wellnes" centra u Adi

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović postavio je danas u Adi u Rekreacionom centru "Adica" kamen temeljac za izgradnju "Wellnes" centra.

Prema projektu, planirana su tri bazena s termalnom vodom, a vrednost investicije je 438 miliona dinara.

"Prepoznali smo značaj ovog projekta jer je turizam privredna grana u veoma snažnom uzletu. Danas u Vojvodinu dolaze turisti iz svih delova sveta. Svi projekti koje smo planirali u protekle četiri godine su realizovani. Opština >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ada prepoznala je ovaj projekat kao izuzetno važan za privredni razvoj. Imamo inicijativu i potrebu da pomažemo ovakve investicije", kazao je Mirović

Za nekoliko nedelja, kako je dodao Mirović, očekuje nas i ugovor za radove na pristupnim saobraćajnicama na Mostu kod Ade.

"Vojvodina je postala veliko gradilište bez promašenih investicija. Broj nezaposlenih pada iz meseca u mesec i trenutno na posao čeka manje od 100.000 ljudi, što se nije desilo poslednjih 20 godina", kazao je predsednik Mirović.

Predsednik Opštine Ada Zoltan Bilicki rekao je da će izgradnjom ovog centra turistička ponuda opštine biti znatno unapređena.

"Ovo je jedan od najznačajnijih objekata u istoriji Ade. Verujemo da će doprineti i razvoju drugih privrednih grana. I ubuduće ćemo raditi zajedno na razvoju naše opštine", izjavio je Bilicki.

Postavljanju kamena temeljca prisustvovali su potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu i turizam Ivan Đoković i pokrajinski sekretar za urbanizam i zaštitu životne sredine Vladimir Galić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Položen kamen temeljac: Niče velnes centar sa tri bazena i termalnom vodom

Izvor: B92, 03.Feb.2020

Ada -- Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović postavio je danas u Adi, u Rekreacionom centru "Adica", kamen temeljac za izgradnju velnes centra...Ta investicija vredna je 438 miliona dinara...Prema projektu, planirana su tri bazena s termalnom vodom...Mirović je istakao da je Pokrajina prepoznala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.