Položen kamen temeljac: Niče velnes centar sa tri bazena i termalnom vodom

Izvor: B92, 03.Feb.2020, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Položen kamen temeljac: Niče velnes centar sa tri bazena i termalnom vodom

Ada -- Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović postavio je danas u Adi, u Rekreacionom centru "Adica", kamen temeljac za izgradnju velnes centra.

Ta investicija vredna je 438 miliona dinara.

Prema projektu, planirana su tri bazena s termalnom vodom.

Mirović je istakao da je Pokrajina prepoznala značaj projekta, jer je turizam privredna grana u snažnom uzletu i dodao da u Vojvodinu dolaze turisti iz svih delova sveta.

"Svi projekti koje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo planirali u protekle četiri godine su realizovani. Ada je prepoznala ovaj projekat kao važan za privredni razvoj. Imamo inicijativu i potrebu da pomažemo ovakve investicije", rekao je Mirović, navodi se u saopštenju Pokrajinske vlade.

On je naveo da se za nekoliko nedelja očekuje i ugovor za radove na pristupnim saobraćajnicama na Mostu kod Ade.

"Vojvodina je postala veliko gradilište bez promašenih investicija", rekao je Mirović.

Prema njegovim rečima, broj nezaposlenih u Vojvodini opada iz meseca u mesec, a trenutno na posao čeka manje od 100.000 ljudi, što se, kaže, nije desilo poslednjih 20 godina.

Predsednik opštine Ada Zoltan Bilicki rekao je da će izgradnjom centra turistička ponuda opštine biti znatno unapređena.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mirović: Želimo da Vojvodina bude u centru pažnje

Izvor: Danas, 04.Feb.2020, 13:21

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović izjavio je danas da želi da Vojvodina bude "u centru pažnje".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.