Počinje sezona kupanja na Adi Ciganliji

Izvor: N1 televizija, 15.Jun.2018, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje sezona kupanja na Adi Ciganliji

Kupališna sezona na Savskom jezeru počinje danas u podne. JP "Ada Ciganlija" poziva da posetite Savsko jezero i uživate u besplatnim koncertima i svim novitetima i sadržajima koji su pripremljeni za predstojeću letnju sezonu.

Svečanim podizanjem plave zastavice u 12h, kao najviše ocene za kvalitet vode, počinje sezona kupanja na najpopularnijoj beogradskoj plaži.

U 10 sati su spasioci već na svojim tornjevima. Njih će biti između 50 i 70.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
Kupalište je otvoreno za kupače od 10 do 19 časova.

Na Adi i danas već ima kupača, iako je oblačno. Temperatura vode je 22 stepena, dostigla je potrebnu toplotu za kupanje.

Kako kažu iz JP Ada Ciganlija, dva puta nedeljno, od maja, Zavod za javno zdravlje na nekoliko mesta kontroliše kvalitet vode i ona je dobrog kvaliteta.

Oni apeluju da se poštuju pravila ponašanja, da se ljudi kupaju u zonama ograničenim za kupanje, i da jezero ne preplivavaju.

Za mališane je i ove godine organizovana školica bazičnog i naprednog plivanja, koja je besplatna.

Besplatan je i program u joga parku, svake nedelje od 18 sati.

Novitet je pilates, koji se održava na kružnom toku na zelenoj površini, svake subote od 10 časova, takođe besplatno.

U junu će boiti organizovani i besplatni koncerti za građane.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.