Pažnja! Sezona kupanja na Adi još nije otvorena!

Izvor: Press, 07.Jun.2014, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pažnja! Sezona kupanja na Adi još nije otvorena!

Uprava JP “Ada Ciganlija” apeluje na sve posetioce da se suzdrže od ulaska u vodu Savskog jezera obzirom da njena temperatura još uvek nije dostigla nivo koji je neophodan za bezbedno kupanje. Iako su protekla dva dana temperature vazduha bile iznad 28 stepeni Celzijusa, temperatura vode u jezeru je samo 17 stepeni.
Ovakva temperaturna razlika predstavlja šok za organizam i može izazvati drastičan porast krvnog pritiska što >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dovodi do nesagledivih posledica po zdravlje i život potencijalnih kupača.

S obzirom da kupališna sezona još uvek nije počela, na Adi Ciganliji nema dežurstava ekipa Hitne pomoći kao ni spasilačke službe koja bi mogla da interveniše.

Kako bismo izbegli neželjene posledice, a pre svega zbog bezbednosti naših posetilaca, apelujemo na uzdržavanje od kupanja u Savskom jezeru do zvaničnog otvaranja kupališne sezone poručuju iz uprave JP “Ada Ciganlija”

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.