Na sred Ade fizički nasrnuo na ženu; Neću ja da idem VIDEO

Izvor: B92, 24.Jun.2021, 21:47

Na sred Ade fizički nasrnuo na ženu; "Neću ja da idem" VIDEO

Beograd -- Na društvenim mrežema osvanuo je uznemirujući snimak sa Ade Ciganlije, na kome se vidi kako muškarac fizički preti ženi, a onda je udara nogom u glavu.

Potresni video je uznemirujući, a u njemu se može videti da je samo jedna muškarac od prepune plaže ljudi, pokušava da pomogne devojci.

Jedan čovek je pokušao da zaustavi čoveka sa dugačkom kosom, ali on je sa strane zamahnuo nogom i udario >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << devojku u glavu, posle čeka ona pada na zemlju.

Devojka je očajnički pokušavalala da ga zaustavi.

Zasad se ne zna da li je napadač uhapšen i koje povrede je zadobila pretučena devojka, kao ni motivi ovog potresnog napada.

Upozoravamo na uznemirujući sadržaj snimka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.